Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ

«Κι αν ήσουν εσύ;»  

 Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, 10:00 -11:30 π.μ.

   Διαδικτυακά

Αγαπητοί, αγαπητές

  Με χαρά σας προσκαλούμε  στο Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Κεντρικής Ελλάδας με τίτλο ‘Ο κόσμος μου δικαιούται’ την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 – 11:30 π.μ, που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Κι αν ήσουν εσύ;’.

Το πρόγραμμα «Κι αν ήσουν εσύ;» υλοποιείται για έκτη χρονιά φέτος από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Είναι ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, τεχνικές θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος.Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από τον IDEA, τον Διεθνή Οργανισμό για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Δείτε περισσότερα: Αρχική – Κι αν ήσουν εσύ;

Το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Εκείνη την ημέρα θα συνδεθούν από την τάξη τους οι μαθητές με την υποστήριξη των καθηγητών τους, όπου θα παρουσιαστούν τα έργα τους. Θα προσκληθούν επίσης οι συμμαθητές τους από τις άλλες τάξεις του σχολείου τους καθώς επίσης και άλλα σχολεία της Κεντρικής Ελλάδας. Θα συμμετέχουν και θα παρακολουθούν το Φεστιβάλ σχολεία από τα Τρίκαλα, την Λάρισα, την Καρδίτσα, το Νομό Φωκίδας και το Νομό Βοιωτίας.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα αίτησης εδώ έως Παρασκευή 4 Ιουνίου:

https://docs.google.com/forms/d/1MYV3dKZpBnAxcC_K9ufBQAz3tIUMWbjWKcJnmwq9nSo/edit?usp=sharing

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Φωκίδας